Kontakt BoostAalborg

Adresse

Nålemagervej 6C
9000 Aalborg

Tlf. / Email

48 80 50 55
info@boostaalborg.dk

Åbningstider

Man – Søn: 05.00 – 23.00

Bemandingstider:

Mandag: 16:00 – 18:00
Tirsdag:16:00 – 18.00
Onsdag:16:00 – 18:00
Torsdag: 16:00 – 18:00


Besøg Boost Aalborg i bemandingstiden eller 

– efter aftale ( ring 48 80 50 55 )

Søndag og helligdage er receptionen lukket

Følg os

Powered by EGYM

Kontakt BoostAalborg for den fulde EGYM Experience

EGYM Experience repræsenterer vores træningsoplevelse på tværs af hele fitnessteknologiske økosystem i EGYM. Vi tror på, at teknologi er den eneste sande mulighed for personalisering i fitnessrummet, og at et overlegent fitness-økosystem skal fungere for rigtige mennesker.

Rigtige mennesker med forskellige behov og forventninger.Rigtige mennesker som dig.

Smart træning
for rigtige mennesker.
Vores påstand om smart træning for rigtige mennesker fanger, hvad EGYM handler om: Et fitnessteknologiøkosystem bygget på smart træning, der personliggør træningsoplevelsen for motionister af alle former, størrelser og erfaringsniveauer.

kontakt boost aalborg

Vil gerne have det sjovt med at træne? Måske du har været aktiv til sport? Men du forbinder ikke fitnesscentre med sjov. Hvis det faktisk var sjovt at træne i fitness center, ville du have tilmeldt dig for længe siden. Prøv et anderledes fitness koncept: BoostAalborg

Vil du se reelle fremskridt i sin træning?
Måske har du prøvet at træne i fitnesscentret mange gange. Men altid givet op, fordi du ikke kan måle dine fremskridt eller se resultaterne af det hårde arbejde? Så prøv BoostAalborg

Ønsker du at få mere vejledning i din træning? 
Er du den der styrketræner regelmæssigt, men du er lidt usikker på om du har den rigtige rutine, og om du gør alt rigtigt. Mere vejledning ville være godt? Prøv BoostAalborg, her indstiller maskinerne sig til dig.